Packat och klart med helt ny shoppinglåda

Packat och klart med helt ny shoppinglåda
Så här ser den ut – förpackningsinnovationen från DS Smith som presenteras som ”miljösmart”. Foto: Pressbild
DS Smith Packaging har skapat en miljösmart shoppinglåda som ersätter kassar i butik men även fungerar för packning och leverans av onlineköpta varor.

DS Smith Packaging har skapat en miljösmart shoppinglåda som ersätter kassar i butik men även fungerar för packning och leverans av onlineköpta varor.

– Vi har tagit fram en miljösmart shoppinglåda som ersätter kassar när du handlar i butik men även för packning och leverans av onlineköpta produkter, skriver DS Smith i en pressrelease.
– Först och främst handlar det om miljön – att plastkassen gjort sitt – men också om bekvämlighet, tillägger företaget.

Det handlar om en stabil shoppinglåda med rätt mått för kundvagnar och vars fördelar listas som smidig att packa, trygg att transportera i, enkel att vika ihop och upp och återvinningsbar.
Lådan är staplingsbar och har måtten 430x330x250 mm och rymmer cirka 35 liter och kan fås med aktuell kunds varumärke om så önskas.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil