Packat och klart med helt ny shoppinglåda

Packat och klart med helt ny shoppinglåda
Så här ser den ut – förpackningsinnovationen från DS Smith som presenteras som ”miljösmart”. Foto: Pressbild
DS Smith Packaging har skapat en miljösmart shoppinglåda som ersätter kassar i butik men även fungerar för packning och leverans av onlineköpta varor.

DS Smith Packaging har skapat en miljösmart shoppinglåda som ersätter kassar i butik men även fungerar för packning och leverans av onlineköpta varor.

– Vi har tagit fram en miljösmart shoppinglåda som ersätter kassar när du handlar i butik men även för packning och leverans av onlineköpta produkter, skriver DS Smith i en pressrelease.
– Först och främst handlar det om miljön – att plastkassen gjort sitt – men också om bekvämlighet, tillägger företaget.

Det handlar om en stabil shoppinglåda med rätt mått för kundvagnar och vars fördelar listas som smidig att packa, trygg att transportera i, enkel att vika ihop och upp och återvinningsbar.
Lådan är staplingsbar och har måtten 430x330x250 mm och rymmer cirka 35 liter och kan fås med aktuell kunds varumärke om så önskas.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil