Fler nya samarbeten i krisen

Det handlar exempelvis om färsk pasta, hantverkslagade korvar, färdiglagade pajer och annat.
Nu tar fler matbutiker upp samarbetsformer med olika restauranger. Samarbete över branschgränserna blir lösningen för ännu fler i coronakrisens spår.

Butikstrender har tidigare berättar om hur flera restauranger börjat sälja sina rätter som färdigmat i citybutiker inom 7-Eleven i centrala Stockholm. Ett annat uppmärksammat samarbete är från Örebro där Ica Maxi Universitetet börjat ett samarbete med tre välrenommerade krogar och säljer deras rätter för 99 kr portionen.

Nu ansluter sig Hemköp Torsplan till denna samarbetsform.
Butiken har inlett ett samarbete med fyra restauranger – Agnes, Bar central, Calle P och Schmaltz bar & Delicatessen.

Restaurangernas produkter finns i delikatessdisken men även i de ”vanliga” hyllorna. Det handlar exempelvis om färsk pasta, hantverkslagade korvar, färdiglagade pajer och annat.
Ambitionen är att fortsätta det här samarbetet även på andra sidan coronakrisen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil