Fler nya samarbeten i krisen

Det handlar exempelvis om färsk pasta, hantverkslagade korvar, färdiglagade pajer och annat.
Nu tar fler matbutiker upp samarbetsformer med olika restauranger. Samarbete över branschgränserna blir lösningen för ännu fler i coronakrisens spår.

Butikstrender har tidigare berättar om hur flera restauranger börjat sälja sina rätter som färdigmat i citybutiker inom 7-Eleven i centrala Stockholm. Ett annat uppmärksammat samarbete är från Örebro där Ica Maxi Universitetet börjat ett samarbete med tre välrenommerade krogar och säljer deras rätter för 99 kr portionen.

Nu ansluter sig Hemköp Torsplan till denna samarbetsform.
Butiken har inlett ett samarbete med fyra restauranger – Agnes, Bar central, Calle P och Schmaltz bar & Delicatessen.

Restaurangernas produkter finns i delikatessdisken men även i de ”vanliga” hyllorna. Det handlar exempelvis om färsk pasta, hantverkslagade korvar, färdiglagade pajer och annat.
Ambitionen är att fortsätta det här samarbetet även på andra sidan coronakrisen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil