Lidl Sverige utsett till Top employer

Lidl Sverige utsett till Top employer
Lidls HR-direktör Helena Erlingsjö är nöjd med att företaget blivit ”Top employer Sverige”. Foto: Pressbild Lidl
Europeiska institutet Top employer har utsett Lidl Sverige till "Top employer Sverige". Certifieringen bygger på en rad krav kring arbetsgivarfrågor.

Europeiska institutet Top employer har utsett Lidl Sverige till ”Top employer Sverige”. Certifieringen bygger på en rad krav kring arbetsgivarfrågor.

Institutet Top employers certifierar varje år arbetsgivare. Certifieringen bygger på ett material som företagen lämnar till institutet och bedömningen görs utifrån ett stort antal parametrar som till exempel strategi och ledarskap, arbetsmiljö, rekrytering och onboarding, karriär och annat.

– Vi har som mål att vara bland de mest attraktiva arbetsgivarna i landet. Med engagemang, kreativa lösningar, hårt arbete och glädje har vi fortsatt att etablera Lidl som en livsmedelsaktör att räkna med. Certifieringen bevisar att vi är en attraktiv arbetsgivare, det gör mig väldigt stolt, menar Lidl Sveriges HR-direktör Helena Erlingsjö. 

Utöver Lidl i Sverige är det Lidl i 17 andra europeiska länder som certifierats av Top employer. Det stora antalet certifierade Lidl-länder gör att koncernen i stort fått motta certifieringen Top employer Europe, skriver Lidl i en pressrelease.

Lidl/Om Top employer institute
”Genom Top employers certifieringsprogram, valideras och certifieras företag som uppnår kraven inom ”People practices” världen över. De områden som analyseras är bland annat strategi och ledarskap, arbetsmiljö, rekrytering och onboarding, karriär, kompetensutveckling, mångfald, hållbarhet, engagemang, förmåner, välmående och värderingar”. (Källa: pressrelease Lidl)

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil