Se Marco Baudone tillaga bräserat lammlägg

Marco Baudone Welsh Lamb

Stjärnkocken Marco Baudone inspirerar med walesiskt lammkött, det ursprungsmärkta köttet från lamm som levt ett harmoniskt liv betandes saftigt gräs på Wales kullar.

– Det är skillnad på kött och kött. Welsh Lamb kommer från världens kanske lyckligaste lamm som betat på Wales kullar. Här växer saftigt, näringsrikt gräs och lammen lever ett liv helt frigående utan stress. Den överlägsna kvaliteten och fantastiska smaken av lammköttet har uppmärksammats av mästerkockar världen över och också serverats på många högprofils-evenemang, påpekar Anette Stenebrant, ansvarig för Meat Promotion Wales i Sverige.

Fler recept med walesiskt lammkött hittar du här:

Lammracks höst

Lammracks Provençal

Lammracks Tikka Masala Style

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.