Se Marco Baudone tillaga bräserat lammlägg

Marco Baudone Welsh Lamb
Stjärnkocken Marco Baudone inspirerar med walesiskt lammkött, det ursprungsmärkta köttet från lamm som levt ett harmoniskt liv betandes saftigt gräs på Wales kullar.

Stjärnkocken Marco Baudone inspirerar med walesiskt lammkött, det ursprungsmärkta köttet från lamm som levt ett harmoniskt liv betandes saftigt gräs på Wales kullar.

– Det är skillnad på kött och kött. Welsh Lamb kommer från världens kanske lyckligaste lamm som betat på Wales kullar. Här växer saftigt, näringsrikt gräs och lammen lever ett liv helt frigående utan stress. Den överlägsna kvaliteten och fantastiska smaken av lammköttet har uppmärksammats av mästerkockar världen över och också serverats på många högprofils-evenemang, påpekar Anette Stenebrant, ansvarig för Meat Promotion Wales i Sverige.

Fler recept med walesiskt lammkött hittar du här:

Lammracks höst

Lammracks Provençal

Lammracks Tikka Masala Style

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil