Kebab – nu även som strumpor och underkläder

Foto Pressbild
Nu lanserar Schysst käk en kollektion strumpor och underkläder tillsammans med Svensk husman, i handeln och via Svensk husmans webbshop.

Svenskarnas nya favoriträtt Hemmakebab kan nu inte bara avnjutas runt middagsbordet utan också bäras i form av strumpor och underkläder. 
Tillsammans med Svensk husman lanseras nu en kebabrullekollektion.

– Årets julklapp ska visst vara något hemstickat så vi tänkte fixa ett schysst sticksmönster så man kan greja ihop ett par kebabsockor! Men precis som med vår mat så erbjuder vi ju enkla vägar till ett perfekt resultat. Vi teamade istället upp med Svensk husman så att alla kan fixa schyssta mjuka julklappar i år, säger Amir Kheirmand, vd och grundare av Schysst käk.Strumporna och underkläderna finns nu ute i handeln och att beställa från Svensk Husmans webbshop.

– Vi på Svensk husman hyllar landets unika maträtter, traditioner och den svenska fikan via roliga plagg och strumpor som tar dig på resan genom den svenska kulturen. Nu är det dags att lyfta fram kebaben som har blivit en riktig svensk husman efter att den fick fäste i Sverige på 1980-talet, säger Eric Blomster, vd för Svensk husman.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil