Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Coop organiserar om online

Coop organiserar om sin onlinehandel och knyter digital och fysisk handel närmare varandra. Samtidigt blir Sara Mundt-Pedersen(bild) ny chef för Coop online efter Catrin Folkesson.

Coop säger att man vill ta nästa steg i e-handeln och för Coop online genom ett närmare samarbete mellan den digitala och de fysiska butikerna.
All central kompetens inom e-handel ska samlas i affärsområdet försäljning, skriver Coop i ett pressmeddelande.

– Coop tar nu nästa steg i utvecklingen av vår onlineaffär. Vi har genom att verksamheten tidigare drivits i ett eget bolag gjort tunga strukturinvesteringar som till exempel en ny e-handelsplattform. Genom den nya organisationen sätter vi samma kundfokus på Coop online som vi gör på Coop och Stora Coop. Coop online får nu ett tydligt uppdrag att öka försäljningen och driva utvecklingen av omni, menar Coop Sveriges vd Magnus Johansson.

En följd av organisationsförändringen är att Catrin Folkesson, idag affärsområdeschef för online i Coop Sverige och vd för Coop online, lämnar sitt jobb.
Sara Mundt-Petersen (bilden) blir ny chef för Coop online. Hon har tills nu jobbat hos Telia och tidigare bland annat hos Tui och 3.

– Jag är glad att Sara Mundt-Petersen kommer att fortsätta driva den här utvecklingen som ny chef för online. Hon har en lång erfarenhet från att driva både försäljning och lojalitet, kommenterar Magnus Johansson.
Den nya organisationen träder, efter förändringarna, i kraft 1 april.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.