Teknikmagasinet siktar uppåt igen

Teknikmagasinet siktar uppåt igen
Teknikmagasinet satsar på flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia. Foto: Pressbild
Nära konkurs men sedan nya ägare. Nu ser Teknikmagasinet framåt och satsar bland annat på en ny flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia.

Nära konkurs men sedan nya ägare. Nu ser Teknikmagasinet framåt och satsar bland annat på en ny flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia.

För något år sedan var Teknikmagasinet nära konkurs. Hård konkurrens och sedan pandemin blev en tuff påfrestning.
En ny ägare i form av Ambia trading group, som köpte butikskedjan, blev den viktigaste delen av lösningen och nu siktar Teknikmagasinet framåt.

I lördags, 18 september, öppnade man sin nya flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia i Solna.
Detta gjorde man efter att ha byggt om butiken och relanserat den med ett nytt butikskoncept.

– Fysiska butiker kommer fortsatt att vara en viktig del i vårt omnikanalerbjudande och butiken i Mall of Scandinavia är första steget i en planerad uppgradering av våra fysiska butiker, säger vd Ulrika Göransson.
– Där kommer vi att testa ett nytt butikskoncept som lyfter fram vårt kunderbjudande på ett bättre sätt än tidigare, fortsätter hon.

Det finns fler skäl att satsa rejält i köpcentrat i Solna, konstaterar Teknikmagasinets vd.
– Mall of Scandinavia attraherar inte bara lokala kunder utan även tillresta kunder från andra orter och är därför en bra plats för oss att visa upp nya Teknikmagasinet och testa lite nya idéer, påpekar  Ulrika Göransson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil