Ny jämförelsetjänst för försäkringar

Nu lanserar ICA Försäkring tjänsten ”Försäkringsutmanaren”, som enkelt jämför olika försäkringar med varandra och erbjuder alternativ.

ICA Försäkring har tidigare genomfört en undersökning tillsammans med Novus som bland annat visar att över 50% av de tillfrågade sällan eller aldrig ser över sina försäkringar.

”Försäkringsutmanaren” ska ge kunden mer kunskap kring sina försäkringar, för att kunna göra aktiva och välgrundade val. Kunden får en översikt över alla de försäkringar man har och kan sen jämföra med ICA Försäkrings alternativ.

Om man vill byta försäkring kan man göra det direkt i tjänsten där person- och objektsuppgifter hämtas automatiskt. ICA Försäkring hjälper även till med uppsägning av användarens gamla försäkring när den löper ut.

– Vanliga prisjämförelsetjänster ger inte den samlade överblick som konsumenterna behöver. Som konsument måste man kunna känna sig trygg, både med att man har ett fullgott försäkringsskydd och att man inte betalar mer än man behöver. På andra områden, som till exempel jämförelser av bolåneräntor, har man kommit längre när det gäller öppenhet och transparens, säger Caroline Farberger, vd på ICA Försäkring, i ett pressmeddelande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil