Mat.se i pilot med restauranger

Mat.se i pilot med restauranger
Några av ”piloterna” samlade när Mat.se riggar ett samarbete med restauranger. Foto: Pressbild Mat.se

Mat.se inleder pilotprojekt med utvalda restauranger om hemleveranser. Först ut att testa projektet i skarpt läge blir Göteborg redan denna helg.

Sedan 2012 erbjuder Mat.se hemleverans av livsmedel till kunder i storstadsregionerna. Nu utökar Mat.se sitt erbjudande så att kunder också kan beställa hemleverans av rätter från utvalda restauranger. 

Först ut att testa den nya piloten blir Mat.se:s kunder i Göteborg.

I ett nytt samarbete med utvalda restauranger genomför Mat.se ett nytt pilotprojekt där kunderna kan komplettera sin veckohandling med restaurangmat.

Initialt är det från Göteborgs-restaurangerna Happy me kitchen, Koks, Vällagat och Öjersjö mat & golf som Mat.se:s kunder i Göteborg kan beställa mat.

De första rätterna kommer att börja levereras hem till kunderna lagom till helgen den här veckan.

– Vi söker ständigt efter nya lösningar för att underlätta våra kunders vardagspussel. Med det här nya konceptet kan vi ta hem restaurangen till kunden, dessutom ihop med kundens vanliga inköp, säger Mat.ses verksamhetschef Ludvig Anderberg.

– Vi hoppas att detta kan gynna både restaurangerna och våra kunder i tider som dessa, säger Anderberg.

Tjänsten innebär att kunden kan komplettera sin vanliga veckohandling med ett antal färdiglagade middagar från sin favoritrestaurang.

De färdiglagade rätterna levereras kylda tillsammans med kundens vanliga hemleverans. Om piloten faller ut väl är planen att skala upp erbjudandet.

– Genom att vara först på marknaden med att erbjuda våra kunder leverans av färdiglagad restaurangmat tillsammans med deras veckohandling vill vi driva e-handelsutvecklingen framåt. Tillsammans med våra restaurangpartners bygger vi morgondagens måltidslösningar, menar Malin Wiklander, chef för nya affärer och innovation på Axfood.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil