Kund hotade personal med ”coronahosta”

Kund hotade personal med ”coronahosta”
Jonas Eronen, presstalesperson polisregion Mitt. Bild: Polisen/Sebastian Lindberg
En kund i Ica-butiken i Tuna backar hotade personalen med ”coronahosta” efter att ha vägrats hämta ut sitt paket då hen inte kunnat legitimera sig korrekt.

En kund i Ica-butiken i Tuna backar hotade personalen med ”coronahosta” efter att ha vägrats hämta ut sitt paket då hen inte kunnat legitimera sig korrekt.

Det var en kund på Ica i Tuna backar som skulle hämta ut ett paket men hade en legitimation som gått ut och därför nekades.
Då virade hen av sig sin halsduk han hade framför munnen, böjde sig ned under plexiglasskivan vid disken och hostade samtidigt som hen förklarade att hon var coronasmittad.

– Jag hann inte riktigt reagera. Men efteråt kände jag mig väldigt orolig för att jag skulle ha blivit sjuk, säger den i personalen som då arbetade med postutlämningen till unt.se.

Händelsen är nu polisanmäld men Uppsala-polisens presstalesperson Jonas Eronen säger till unt.se att man inte vet vad nästa steg blir, men att det kan vara ett brott.
– Att hosta eller spotta mot någon och uppge att man är smittad med coronaviruset kan utgöra brott, men som alltid beror det på omständigheterna i det enskilda fallet, säger han till nättidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil