Kund hotade personal med ”coronahosta”

Kund hotade personal med ”coronahosta”
Jonas Eronen, presstalesperson polisregion Mitt. Bild: Polisen/Sebastian Lindberg
En kund i Ica-butiken i Tuna backar hotade personalen med ”coronahosta” efter att ha vägrats hämta ut sitt paket då hen inte kunnat legitimera sig korrekt.

En kund i Ica-butiken i Tuna backar hotade personalen med ”coronahosta” efter att ha vägrats hämta ut sitt paket då hen inte kunnat legitimera sig korrekt.

Det var en kund på Ica i Tuna backar som skulle hämta ut ett paket men hade en legitimation som gått ut och därför nekades.
Då virade hen av sig sin halsduk han hade framför munnen, böjde sig ned under plexiglasskivan vid disken och hostade samtidigt som hen förklarade att hon var coronasmittad.

– Jag hann inte riktigt reagera. Men efteråt kände jag mig väldigt orolig för att jag skulle ha blivit sjuk, säger den i personalen som då arbetade med postutlämningen till unt.se.

Händelsen är nu polisanmäld men Uppsala-polisens presstalesperson Jonas Eronen säger till unt.se att man inte vet vad nästa steg blir, men att det kan vara ett brott.
– Att hosta eller spotta mot någon och uppge att man är smittad med coronaviruset kan utgöra brott, men som alltid beror det på omständigheterna i det enskilda fallet, säger han till nättidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil