Coop agerar i Karlskoga

Ingen i butikens personal är smittad men många anställda är hemma med förkylningssymptom och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer... | Foto: Niklas Holgersson
Coop Värmland stänger nu en butik i Karlskoga och låter personal därifrån stötta Coop Forum för att den ska kunna hållas öppen även i nuvarande läge.

Coop Värmlands största butik i Karlskoga är Coop Forum som nu är drabbad i Corona-smittans spår. Ingen i butikens personal är smittad men många anställda är hemma med förkylningssymptom och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att då ändå kunna hålla den större butiken öppen stänger man Coop Bråten och låter personal därifrån stötta Coop Forum.

Samtidigt arbetar man med att erbjuda lösningar för kunder i riskgrupperna. Det handlar i första hand om att erbjuda möjligheter att mejla eller ringa in en order och sedan hämta varorna utan att behöva gå in i butiken. Även hemkörning diskuteras.

– Vi ska se hur vi ska lösa det. Detta är något som möjliggörs tack vare att det kommer att flyttas medarbetare från Bråten till Coop Forum. Vi återkommer med hur vi ska lösa hemkörning av mat, Klas Olsson, kommunikationschef på Coop Värmland till Karlskoga Tidning.
Samtidigt passar Coop Värmland på att göra underhållsarbeten på fastigheten i Bråten när butiken där är tillfälligt stängd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil