Pantapå blir Bower och tar sikte på Norge

Pantapå blir Bower och tar sikte på Norge
Suwar Mert. Foto: Pressbild Bower
Prisbelönta Pantapå byter namn och visuell identitet och tar samtidigt sikte på att etablera sig i fler länder. Först ut Norge, sedan övriga Norden.

Prisbelönta Pantapå byter namn och visuell identitet och tar samtidigt sikte på att etablera sig i fler länder. Först ut Norge, sedan övriga Norden.

Det svenska företaget vars affärsidé är att göra allting med en streckkod pantbart gör sig redo för att satsa utomlands.
Nu väljer bolaget att byta namn och visuell identitet för att kunna expandera globalt.

– Namnet Pantapå har varit en fantastisk grund att stå på, det fungerar väldigt bra lokalt och tillsammans med våra anslutna varumärken har vi lyckats skapa tyngd på den svenska marknaden. I och med kommande lanseringar känns det däremot helt rätt att hitta ett namn som är mer internationellt gångbart, säger Suwar Mert, en grundare till Bower.

Det nya namnet Bower är för övrigt inspirerat av den australiska fågel med samma namn som, liksom företaget här, är känd för att samla och sortera skräp.
– Vi hoppas kunna kapitalisera på den solida trovärdighet vi byggt upp i namnet Pantapå och ta med oss det till det nya varumärket, Bower, är förhoppningen hos Suwar Mert.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil