Lämnar Orkla för Vitaseege Sverige

Foto Skärmdump Vitaseege.se
Det danska bolaget Naturlis produkter kommer från och med första delen av februari nästa år att skötas av Vitaseege istället för av Orkla.

Det danska bolaget Naturli har bestämt att dess produkter ska distribueras av Vitaseege Sverige istället för av Orkla Foods Sverige.
Förändringen sker från och med vecka 7 2023, det vill säga en bit in i februari.

– Vi, tillsammans med Naturli, gläds åt att gemensamt fortsätta driva på utvecklingen av framtidens storsäljare. Naturlis produktportfölj är mycket relevant och välpositionerad för att möta dagens och framtidens konsumenter, säger Jakob Testén, partner i Vitaseege Sverige en kommentar.

Naturli grundades 1988 i Danmark och finns idag i 28 länder. Man har bland annat växtbaserad yoghurt och veganska alternativ till smör i sitt sortiment.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil