Lämnar Orkla för Vitaseege Sverige

Foto Skärmdump Vitaseege.se
Det danska bolaget Naturlis produkter kommer från och med första delen av februari nästa år att skötas av Vitaseege istället för av Orkla.

Det danska bolaget Naturli har bestämt att dess produkter ska distribueras av Vitaseege Sverige istället för av Orkla Foods Sverige.
Förändringen sker från och med vecka 7 2023, det vill säga en bit in i februari.

– Vi, tillsammans med Naturli, gläds åt att gemensamt fortsätta driva på utvecklingen av framtidens storsäljare. Naturlis produktportfölj är mycket relevant och välpositionerad för att möta dagens och framtidens konsumenter, säger Jakob Testén, partner i Vitaseege Sverige en kommentar.

Naturli grundades 1988 i Danmark och finns idag i 28 länder. Man har bland annat växtbaserad yoghurt och veganska alternativ till smör i sitt sortiment.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil