Erbjuder livetracking i hemleveranserna

Erbjuder livetracking i hemleveranserna
Foto: Mostphotos
Nu kan mottagare i 37 städer följa sina e-handlade paket på karta i realtid, meddelar Postnord som nu ska införa funktionen även på mindre orter.

Nu kan mottagare i 37 städer följa sina e-handlade paket på karta i realtid, meddelar Postnord som nu ska införa funktionen även på mindre orter.

Så ser det ut när nu även Postnord erbjuder livetracking i hemleveranserna av e-handlade paket. Foto: Pressbild Postnord

Den nya funktionen har smyglanserats på flera orter och innebär att mottagaren kan följa sin paketleverans i Postnord app, på postnord.se samt i Postnords kundportal, i realtid, skriver Postnord i en pressrelase.
Hittills finns funktionen i 37 svenska städer. 4 mars rullas livetracking även ut i Stockholm och täcker därmed in orter från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

– Vi ville se att funktionen fungerar som den ska och har därför smugit ut livetracking stad för stad. Det handlar både om att våra system ska integreras men även om nya rutiner för våra 10 000 förare, säger Peter Hesslin, chef för e-handel och logistik hos Postnord Sverige.

– Att mottagaren kan se att paketet är på väg skapar en trygghet i leveransen som vi tidigare har saknat. Vi har redan fått många positiva kommentarer från mottagarna som uppskattar funktionen, säger Peter Hesslin

När alla större tätorter nu har fått denna nya funktionalitet ska Postnord införa den i de mindre städerna, orter med 5 000-30 000 invånare, där PostNord erbjuder kvällsleveranser 1-5 dagar i veckan.
Postnord bedömer att i slutet av mars kommer att kvällsleveranser att ha realtidstracking.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

För stora skulder – ny e-handlare i konkurs

Skylark är bolaget bakom work- och streetwear-butiken Sivletto på Hötorget i Stockholm.Ägarna Roger Sundström och Fredde Martins har även drivit e-handel via plattformen Sivletto.com. Nu

Dålig kunskap om fysisk aktivitet

Sedan drygt ett år tillbaka finns officiella svenska riktlinjer kring fysisk aktivitet. Men endast tre av tio i en ny undersökning vet hur mycket man ska röra på sig.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil