Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Löfbergs + Färsking = sant

Löfbergs inleder ett nytt samarbete. Nu handlar det om Färsking vars Oatsmoothie blir produkten Löfbergs plockar med sig under vår och sommar till sina kunder runt om i landet.

Färsking blir en ny kompis till Löfbergs, konstaterar kafferosteriet i Karlstad idag.
Färsking är det unga företaget från Helsingborg som sysslar med hälsosamma livsmedel för unga.

Amanda Larsson och Calle Rosengren är grundarna till Färsking som jobbar med bland annat mellanmål för unga på temat ”No junk, just funk”.
Färskings framtoning har attraherat Löfbergs och nu inleder de två företagen ett samaarbete.

– Färsking är ett ungt, spännande företag som tror på schyssta, goda och naturliga produkter. Precis som vi. För oss handlar det dels om att testa en intressant produkt, dels om att vi gärna utvecklas och gör saker tillsammans med andra, säger Björn Norén, kommersiell direktör på Löfbergs.

– Samarbetet med Löfbergs är såklart väldigt värdefull för oss. Vi får tillgång till kunskap, erfarenhet och kontakter som gör att vi kan nå ut ännu bättre. Samtidigt bidrar vi med ett innovativt koncept som är attraktivt för unga. Det passar Löfbergs perfekt, inte minst med tanke på deras utveckling inom Ready To-segmentet, säger Amanda Larsson hos Färsking.

Det nya samarbetet innebär i förstaläget att Löfbergs plockar med sig Färskings nya Oatsmoothie till hotell-, restaurang- och cafékunder. Samarbetet gäller fram till och med sommarsäsongen 2020. Efter det kikar företagen på hur fortsättningen kan se ut.

Färsking Oatsmoothie är en ny produkt, ett mellanmål som har mindre socker och mer fiber jämfört med andra alternativ och inte innehåller några sötningsmedel eller tillsatser.
Färsking Oatsmoothie finns i tre olika smaker baserade på frukt kombinerat med en patenterad havrebas som ger en bra mättnadskänsla.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.