Löfbergs + Färsking = sant

Löfbergs inleder ett nytt samarbete. Nu handlar det om Färsking vars Oatsmoothie blir produkten Löfbergs plockar med sig under vår och sommar till sina kunder runt om i landet.

Färsking blir en ny kompis till Löfbergs, konstaterar kafferosteriet i Karlstad idag.
Färsking är det unga företaget från Helsingborg som sysslar med hälsosamma livsmedel för unga.

Amanda Larsson och Calle Rosengren är grundarna till Färsking som jobbar med bland annat mellanmål för unga på temat ”No junk, just funk”.
Färskings framtoning har attraherat Löfbergs och nu inleder de två företagen ett samaarbete.

– Färsking är ett ungt, spännande företag som tror på schyssta, goda och naturliga produkter. Precis som vi. För oss handlar det dels om att testa en intressant produkt, dels om att vi gärna utvecklas och gör saker tillsammans med andra, säger Björn Norén, kommersiell direktör på Löfbergs.

– Samarbetet med Löfbergs är såklart väldigt värdefull för oss. Vi får tillgång till kunskap, erfarenhet och kontakter som gör att vi kan nå ut ännu bättre. Samtidigt bidrar vi med ett innovativt koncept som är attraktivt för unga. Det passar Löfbergs perfekt, inte minst med tanke på deras utveckling inom Ready To-segmentet, säger Amanda Larsson hos Färsking.

Det nya samarbetet innebär i förstaläget att Löfbergs plockar med sig Färskings nya Oatsmoothie till hotell-, restaurang- och cafékunder. Samarbetet gäller fram till och med sommarsäsongen 2020. Efter det kikar företagen på hur fortsättningen kan se ut.

Färsking Oatsmoothie är en ny produkt, ett mellanmål som har mindre socker och mer fiber jämfört med andra alternativ och inte innehåller några sötningsmedel eller tillsatser.
Färsking Oatsmoothie finns i tre olika smaker baserade på frukt kombinerat med en patenterad havrebas som ger en bra mättnadskänsla.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil