Lanserar sommarens fräschaste kollektion

Foto Pressbild
Picadeli tar nu steget in i modets värld med sin nya sommarkollektion som definitivt kommer att göra ett statement på alla sommarevenemang. Kollektionen inkluderar trendiga och bekväma kläder och accessoarer som säljs i begränsad upplaga i Picadelis nya webbshop från och med den 8 maj.

Svenskarna älskar sina Picadelisallader och köper närmare en halv miljon av dem varje vecka året om. När sommaren närmar sig och solen börjar skina blir salladen ännu mer populär, och nu kan även salladsälskare klä sig i Picadeli från topp till tå.

Frida Bresander, marknadschef på Picadeli, berättar att kunderna länge har efterfrågat Picadeli-merchandise och att det är fantastiskt att kunna möta den efterfrågan. Sommarkollektionen kommer att innehålla något för nästan alla smaker och är designad för att spegla känslan av en avslappnad sommar.

I kollektionen finns bland annat en skön pikétröja i grön frotté med en miniatyrsallad broderad på bröstet, perfekt för dagar på stranden. Den kan matchas med en trendig bucket hat för att skydda mot solen. För de som älskar strandhänget kommer den praktiska och gröna tygkassen väl till pass för att bära med sig allt som behövs.

Picadelisommarkollektion inkluderar också ett par klassiskt gröna tofflor perfekta för lata sommardagar. För dem som inte kan motstå att bära strumpor i tofflorna finns även vita tubstrumpor med salladsdetaljer för att fullända sommarlooken.

Den nya webbshoppen från Picadeli lanseras den 8 maj och sommarkollektionen kommer att finnas tillgänglig så länge lagret räcker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil