Snart kan du tvätta hunden i butiken

Snart kan du tvätta hunden i butiken
Snart ska den här butiksskylten även lysa utanför Boländerna i Uppsala. Foto: Pressbild Dogman
Dogman ska etablera sig i Uppsala – med agilitybana, spa och hundtvätt inne i butiken och skapa motsatsen till vad vi brukar kalla ”ett hundliv”...

Dogman ska etablera sig i Uppsala – med agilitybana, spa och hundtvätt inne i butiken och skapa motsatsen till vad vi brukar kalla ”ett hundliv”…

Butikskedjan Dogman är på väg att etablera sig i Uppsala och tanken är att man ska göra det i Boländerna och som granne till Intersport.
I de lokaler sängvaruhuset Sova tidigare hade öppnar Dogman i början av april på 1 400 kvadratmeter.

– Uppsala som stad, och Boländerna som handelsområde, har varit intressant för oss länge, säger Dogmans vd Pierre Olofsson till unt.se.
Dogman har idag elva butiker, de flesta i södra Sverige, men har plan att öppna ytterligare fem butiker under 2021.

– Vi är en relativt ny spelare inom detaljhandeln. Dogman har funnits sedan 1965, men har framförallt varit ett varumärke som fungerat som grossist. Som handeln har utvecklat sig öppnade vi en konceptbutik i Norge 2017, och sedan har vi växlat upp, berättar Olofsson hos unt.se.

I den nya butiken är tanken att ha en agilitybana, ett spa och en tvättavdelning för hundar.
Boländerna har – sammanfattningsvis – möjlighet att bli ett djuriskt bra område eftersom man sedan tidigare bland annat har Arken zoo, Djur-hobby och Djurfavoriten i butiksutbudet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil