Snart kan du tvätta hunden i butiken

Snart kan du tvätta hunden i butiken
Snart ska den här butiksskylten även lysa utanför Boländerna i Uppsala. Foto: Pressbild Dogman
Dogman ska etablera sig i Uppsala – med agilitybana, spa och hundtvätt inne i butiken och skapa motsatsen till vad vi brukar kalla ”ett hundliv”...

Dogman ska etablera sig i Uppsala – med agilitybana, spa och hundtvätt inne i butiken och skapa motsatsen till vad vi brukar kalla ”ett hundliv”…

Butikskedjan Dogman är på väg att etablera sig i Uppsala och tanken är att man ska göra det i Boländerna och som granne till Intersport.
I de lokaler sängvaruhuset Sova tidigare hade öppnar Dogman i början av april på 1 400 kvadratmeter.

– Uppsala som stad, och Boländerna som handelsområde, har varit intressant för oss länge, säger Dogmans vd Pierre Olofsson till unt.se.
Dogman har idag elva butiker, de flesta i södra Sverige, men har plan att öppna ytterligare fem butiker under 2021.

– Vi är en relativt ny spelare inom detaljhandeln. Dogman har funnits sedan 1965, men har framförallt varit ett varumärke som fungerat som grossist. Som handeln har utvecklat sig öppnade vi en konceptbutik i Norge 2017, och sedan har vi växlat upp, berättar Olofsson hos unt.se.

I den nya butiken är tanken att ha en agilitybana, ett spa och en tvättavdelning för hundar.
Boländerna har – sammanfattningsvis – möjlighet att bli ett djuriskt bra område eftersom man sedan tidigare bland annat har Arken zoo, Djur-hobby och Djurfavoriten i butiksutbudet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil