Leksands knäckebröd lanserar knäckeväska

Såhär ser väskan ut | Foto Pressbild
Leksands knäckebröd tar ett udda PR-grepp genom att lansera en mörkblå, trekantig knäckeväska i läder, ”Trekanten”, som passar för trekantsknäcke.

För godare mellanmål i utemiljö har Leksands Knäckebröd skapat ”Trekanten” – en mörkblå, handgjord knäckeväska i vegetabiliskt garvat läder, framtagen för utflyktens knäckande utmaningar, skriver företaget.
”Trekanten” är formad efter Leksands signifikativa trekantsknäcke och är gjord tillsammans med dalanära Tärnsjö Garveri. Väskan finns i upplaga om 60 stycken.

Dalaföretaget utökar lanseringsperioden för det nytillkomna trekantsknäcket Frön och Havssalt med en knäckebrödsväska.
Väskans insida är gjord av rostfritt stål för att stå emot hajkens prövningar. Utsidan är klädd i exklusivt läder och är utvecklad med Tärnsjö garveri, beläget bara några mil från Dalarna, berättar Leksands knäckebröd.

– Långa turer i djupa skogar ligger oss dalmasar varmt om hjärtat. Det är där vi kan koppla av och ta det lugnt. Men, det har länge funnits ett problem. Vi bakar alltid för att våra knäcken ska bli så spröda som möjligt, därmed blir brödet svårt att skydda när brödet ligger i ryggsäcken. Med ”Trekanten” hålls knäcket från kras och vi vill visa att det är ett perfekt för ett mättande mellanmål även under långa skogsturer, säger Annika Sund, marknadschef hos Leksands knäckebröd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil