Sjösatte ny butik i Stockholms skärgård

Sjösatte ny butik i Stockholms skärgård
Så ser den ut, Lifvs första skärgårdsbutik som har öppnats på Tynningö. Foto: Pressbild Lifvs
Lifvs fortsätter bygga ut sin kedja av obemannade butiker, nu senast med en franchisedriven butik på ön Tynningö i Stockholms skärgård.

Lifvs fortsätter bygga ut sin kedja av obemannade butiker, nu senast med en franchisedriven butik på ön Tynningö i Stockholms skärgård.

Lifvs, en av våra två offensiva kedjor när det gäller enbart obemannade butiker, fortsätter att bygga ut sitt butiksnät.
Nu har man öppnat sin första skärgårdsbutik, placerad på Tynningö vid södra Vaxholmsfjärden i Stockholms skärgård.

Butik drivs på franchisebasis av Michael Werner och Lars Röckert som båda bor med sina familjer på Tynningö.
Butiken öppnades förra helgen och togs då emot positivt av många öbor som saknat en livsmedelsbutik, skriver Lifvs i en pressrelease.

– Frågan när vi skall öppna på en ö med tanke på den logistiska utmaningen, har ställts till oss många gånger sedan vi startade Lifvs, så det är extremt kul att äntligen få öppna en butik ute i skärgården, säger Lifvs grundare Daniel Lundh i samma pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil