Matmässan flyttar till Trollhättan 2022

Matmässan flyttar till Trollhättan 2022
Lotta Hultén. Foto: Passion för mat
Mässan Passion för mat återkommer 2022 men genomförs då i Trollhättan. Platsen blir Nova arena och datumen 4-6 mars nästa år.

Mässan Passion för mat återkommer 2022 men genomförs då i Trollhättan. Platsen blir Nova arena och datumen 4-6 mars nästa år.

Nu är det snart dags för alla matentusiaster att njuta av mässan Passion för mat som nästa gång genomförs på Nova Arena i Trollhättan 4-6 mars 2022 och precis som under alla tidigare år finns många av mässans trogna utställare och uppskattade kockar på plats i Trollhättan, skriver grundaren Lotta Hultén i en pressrelease.

– Det stora intresset bland alla tidigare medverkande att följa med till Trollhättan är en mycket stor inspiration, förklarar Lotta Hultén.

Passion för nat fick i likhet med alla mässor och event ställas in 2021 på grund av pandemin. När nu mässan 2022 arrangeras på Nova arena i Trollhättan, genomförs den parallellt med EM i ostronöppning.

– Vi har stämt av med både utställare och kockar hur de ställer sig till att Passion för mat 2022 genomförs i Trollhättan och responsen är mycket positiv. EM i ostronöppning har verkligen satt Trollhättan på den kulinariska kartan sedan 10 år och med Passion för mat blir det ett mycket bra samlat matevent, säger Lotta Hultén.

Att mässan 2022 arrangeras i Trollhättan förklaras även av att Göteborg för närvarande inte har lämpliga eller tillgängliga mässhallar för en matmässa.
– Olika lokala aktörer i Trollhättan stöttar dessutom aktivt Passion för Mat 2022 för att skapa ett framgångsrikt genomförande, säger Lotta Hultén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil