Matmässan flyttar till Trollhättan 2022

Matmässan flyttar till Trollhättan 2022
Lotta Hultén. Foto: Passion för mat
Mässan Passion för mat återkommer 2022 men genomförs då i Trollhättan. Platsen blir Nova arena och datumen 4-6 mars nästa år.

Mässan Passion för mat återkommer 2022 men genomförs då i Trollhättan. Platsen blir Nova arena och datumen 4-6 mars nästa år.

Nu är det snart dags för alla matentusiaster att njuta av mässan Passion för mat som nästa gång genomförs på Nova Arena i Trollhättan 4-6 mars 2022 och precis som under alla tidigare år finns många av mässans trogna utställare och uppskattade kockar på plats i Trollhättan, skriver grundaren Lotta Hultén i en pressrelease.

– Det stora intresset bland alla tidigare medverkande att följa med till Trollhättan är en mycket stor inspiration, förklarar Lotta Hultén.

Passion för nat fick i likhet med alla mässor och event ställas in 2021 på grund av pandemin. När nu mässan 2022 arrangeras på Nova arena i Trollhättan, genomförs den parallellt med EM i ostronöppning.

– Vi har stämt av med både utställare och kockar hur de ställer sig till att Passion för mat 2022 genomförs i Trollhättan och responsen är mycket positiv. EM i ostronöppning har verkligen satt Trollhättan på den kulinariska kartan sedan 10 år och med Passion för mat blir det ett mycket bra samlat matevent, säger Lotta Hultén.

Att mässan 2022 arrangeras i Trollhättan förklaras även av att Göteborg för närvarande inte har lämpliga eller tillgängliga mässhallar för en matmässa.
– Olika lokala aktörer i Trollhättan stöttar dessutom aktivt Passion för Mat 2022 för att skapa ett framgångsrikt genomförande, säger Lotta Hultén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Annons

Ring eller maila oss

[email protected]

0703451200