Lämnar Coop för info

Coops varumärkeschef Pia Carlsson Thörnqvist lämnar | Foto av Roland Magnusson
Coops varumärkeschef Pia Carlsson Thörnqvist lämnar för att istället bli kommunikationschef inom fackligt avtalade försäkringar i ett nytt bolag.

Vid årsskiftet lanserar LO, PTK och Svenskt näringsliv tillsammans den nya satsningen Informationsbolaget.
Bolagets primära uppgift är att sprida information om fackligt avtalade försäkringar.

Arbetsmarknadsparterna kom sommaren 2019 överens om att starta det gemensamma bolaget och har sedan byggt upp det.
Nu har man gjort sin första publika rekryteringen genom att anställa Pia Carlsson Thörnqvist som kommunikationschef.

Pia Carlsson Thörnqvist har tidigare varit varumärkes- och organisationschef på Coop men ska nu bli en av nyckelfigurerna i Informationsbolaget.
– Jag ser fram emot att Pia Carlsson Thörnqvist kommer till oss. Ett framgångsrikt kommunikationsarbete är en av nycklarna till att Informationsbolaget ska lyckas med sitt uppdrag, säger Niklas Hjert som jobbar som vd för Informationsbolaget.

– Pia har en bred bakgrund inom kommunikation och marknad och jag ser att hon med den erfarenhet och kompetens hon har från både arbetsliv och idrottsvärlden kommer att ha mycket att bidra med i vårt arbete framåt.

Pia Carlsson har, förutom jobbet hos Coop, även arbetat som marknadsdirektör och chef hos Folksam respektive KPA pension. Kopplingen till idrottsvärlden har hon som tidigare landslagsspelare i handboll.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil