Livekindly får nordisk chef

Livekindly får nordisk chef
Kieran Youngman blir ny nordisk chef för Livekindly som bland annat äger varumärket Oumph. Foto: Pressbild

Internationella jätten Livekindly, med bland annat varumärket Oumph, anställer nu en chef för den nordiska marknaden med ambitionen att expandera.

Livekindly collective är ett internationellt företag med ambitionen att ta för sig av marknaden för hälsorelaterad mat och nya innovationer med alternativ till animaliska produkter och annat.

Man äger bland annat sedan början av året varumärket Oumph, som är en produkt från Sverige vilken gjort succé i bland annat Storbritannien.

Nu anställer man Kieran Youngman som chef för den nordiska marknaden.

Youngman jobbade tidigare för Danone och innan dess på Procter and Gamble.

Nu ska han utveckla försäljningen i Norden och företagets varumärken som Likemeat, Fry’s och Oumph.

Livekindly grunndades tidigare i år med ambitionen att förändra dagens matsystem genom hållbara växtbaserade alternativ vilka ska göras mer tillgängliga.

– Jag är stolt över att bli en del av Livekindly collective samt att få verka i en sektor som är både dynamisk och meningsfull, säger Kieran Youngman om sitt nya jobb.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil