Fortsätter samarbeta med Freetrailer

Fortsätter samarbeta med Freetrailer
Så ser släpen ut och så ska de fortsätta se ut när Sängjätten och Freetrailer fortsätter sitt samarbete: Foto: Pressbild
Sängjätten och Freetrailer har sedan 2017 ett samarbete kring gratis släpvagnar till kunderna. Nu förlänger man avtalet och uppdaterar släpvagnarna.

Sängjätten och Freetrailer har sedan 2017 ett samarbete kring gratis släpvagnar till kunderna. Nu förlänger man avtalet och uppdaterar släpvagnarna.

Våren 2017 började Sängjätten och Freetrailer samarbeta och erbjuder idag gratis utlåningar av släpvagnar på 17 orter i landet.

Nu förlänger parterna sitt avtal och passar på att uppdatera släpvagnarna med ny teknik.

Uppdateringen innebär att även Sängjätten går över till låssystemet Freelock på alla släp, ett system som ska göra det enklare och säkrare för dem som använder släpen.

Freetrailers affärsidé är att erbjuda kostnadsfri utlåning av släpvagnar via samarbeten med partners som exponeras på vägarna och får fler kundbesök.

Hos Sängjätten har släpvagnarna lånats över 23 000 gånger sedan man började samarbeta.

– Vi på Freetrailer ser att både behov och efterfrågan växer. Samarbetet med Sängjätten visar också detta och det gör oss glada att vårt samarbete förnyas, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.

Även Patrik Wallberg hos Sängjätten är nöjd med samarbetsformatet;

– Det har sedan start varit en bra marknadsföring och därför såg vi det som en självklar investering att nu förnya avtalen, konstaterar han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil