Fortsätter samarbeta med Freetrailer

Fortsätter samarbeta med Freetrailer
Så ser släpen ut och så ska de fortsätta se ut när Sängjätten och Freetrailer fortsätter sitt samarbete: Foto: Pressbild
Sängjätten och Freetrailer har sedan 2017 ett samarbete kring gratis släpvagnar till kunderna. Nu förlänger man avtalet och uppdaterar släpvagnarna.

Sängjätten och Freetrailer har sedan 2017 ett samarbete kring gratis släpvagnar till kunderna. Nu förlänger man avtalet och uppdaterar släpvagnarna.

Våren 2017 började Sängjätten och Freetrailer samarbeta och erbjuder idag gratis utlåningar av släpvagnar på 17 orter i landet.

Nu förlänger parterna sitt avtal och passar på att uppdatera släpvagnarna med ny teknik.

Uppdateringen innebär att även Sängjätten går över till låssystemet Freelock på alla släp, ett system som ska göra det enklare och säkrare för dem som använder släpen.

Freetrailers affärsidé är att erbjuda kostnadsfri utlåning av släpvagnar via samarbeten med partners som exponeras på vägarna och får fler kundbesök.

Hos Sängjätten har släpvagnarna lånats över 23 000 gånger sedan man började samarbeta.

– Vi på Freetrailer ser att både behov och efterfrågan växer. Samarbetet med Sängjätten visar också detta och det gör oss glada att vårt samarbete förnyas, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.

Även Patrik Wallberg hos Sängjätten är nöjd med samarbetsformatet;

– Det har sedan start varit en bra marknadsföring och därför såg vi det som en självklar investering att nu förnya avtalen, konstaterar han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil