Mat och läkemedel levereras samtidigt

Mat och läkemedel levereras samtidigt
Mathems vd Johan Lagercrantz och Kronans apoteks vd Anders Torell. Foto: Pressbild Kronans apotek
Nätmatbutiken Mathem och kedjan Kronans apotek skapar ett nytt samarbete där mat och läkemedel och andra apoteksvaror kan levereras hem samtidigt.

Nätmatbutiken Mathem och kedjan Kronans apotek skapar ett nytt samarbete där mat och läkemedel och andra apoteksvaror kan levereras hem samtidigt.

Mathem och Kronans apotek slår sina påsar ihop i ett nytt samarbete där det blir möjligt att beställa receptbelagda läkemedel och andra apoteksvaror från Kronan via Mathem och få leveransen direkt hem till dörren tillsammans med matbeställningen.
Parterna blir först i Sverige med tjänsten som kommer att lanseras under början av 2021.

– Allt fler människor handlar mat och apoteksvaror på nätet och den utvecklingen har accelererat under coronapandemin. Därför är det helt rätt tajming med det här samarbetet, säger Kronas vd Anders Torell.
– Vi arbetar ständigt med vårt digitala erbjudande och med att förenkla för människor i deras vardag. Vi vill nå kunderna där kunderna är och säkerställa att de får tillgång till apoteksprodukter och tjänster när de behöver det. Nu tar vi ytterligare ett steg i den utvecklingen, menar Torell.

– Samarbetet med Kronans apotek är ett viktigt steg mot ett allt bredare utbud med allt fler varukategorier. Att kunna leverera apoteksvaror, och däribland även receptbelagda läkemedel, är en fantastisk utveckling för våra kunder, anser Mathems vd Johan Lagercrantz.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil