Mat och läkemedel levereras samtidigt

Mat och läkemedel levereras samtidigt
Mathems vd Johan Lagercrantz och Kronans apoteks vd Anders Torell. Foto: Pressbild Kronans apotek
Nätmatbutiken Mathem och kedjan Kronans apotek skapar ett nytt samarbete där mat och läkemedel och andra apoteksvaror kan levereras hem samtidigt.

Nätmatbutiken Mathem och kedjan Kronans apotek skapar ett nytt samarbete där mat och läkemedel och andra apoteksvaror kan levereras hem samtidigt.

Mathem och Kronans apotek slår sina påsar ihop i ett nytt samarbete där det blir möjligt att beställa receptbelagda läkemedel och andra apoteksvaror från Kronan via Mathem och få leveransen direkt hem till dörren tillsammans med matbeställningen.
Parterna blir först i Sverige med tjänsten som kommer att lanseras under början av 2021.

– Allt fler människor handlar mat och apoteksvaror på nätet och den utvecklingen har accelererat under coronapandemin. Därför är det helt rätt tajming med det här samarbetet, säger Kronas vd Anders Torell.
– Vi arbetar ständigt med vårt digitala erbjudande och med att förenkla för människor i deras vardag. Vi vill nå kunderna där kunderna är och säkerställa att de får tillgång till apoteksprodukter och tjänster när de behöver det. Nu tar vi ytterligare ett steg i den utvecklingen, menar Torell.

– Samarbetet med Kronans apotek är ett viktigt steg mot ett allt bredare utbud med allt fler varukategorier. Att kunna leverera apoteksvaror, och däribland även receptbelagda läkemedel, är en fantastisk utveckling för våra kunder, anser Mathems vd Johan Lagercrantz.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil