H&M stänger anrik butik efter 40 år

H&M stänger anrik butik efter 40 år
Foto: Mostphotos
Inget varar för evigt. Inte ens en H&M-butik på Hamngatan i Stockholm. Nu stänger kedjan butiken som varit en del av H&M i mer än 40 år.

Inget varar för evigt. Inte ens en H&M-butik på Hamngatan i Stockholm. Nu stänger kedjan butiken som varit en del av H&M i mer än 40 år.

H&M:s butik på Hamngatan i Stockholm har varit en del av den framgångsrika kedjan under mer än 40 år.
Nu kommer den, till följd av kundernas ändrade köpbeteenden ändå att slås igen.
– Vi måste hela tiden se till att vi möter kunden på rätt sätt, säger Filip Ekvall, H&M-varumärkets regionchef för norra Europa, till di.se.

– Vi tror fortfarande på det fysiska mötet och vårt erbjudande. Väldigt mycket fokus och kraft läggs på att integrera den fysiska butiken i det digitala mötet, säger Filip Ekvall också hos di.se.

Det var 2020 som H&M började stänga fysiska butiker i Sverige på allvar. I år har man aviserat flera stängningar.
Det har rört sig om Helsingborg, Kristinehamn, Mörby, Kiruna, Umeå och Lidingö och nu kommer alltså beskedet att man stänger på Hamngatan.

Enligt H&M-gruppens senaste kvartalsrapport står försäljningen på nätet nu för 33 procent av jättens totala försäljning.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil