Spendrups letar goda idéer

Tusen goda idéer? Exakt. Det är vad Spendrups vill ha. Det handlar om hållbarhet och bryggeriet ta nu hjälp av medarbetare, kunder och affärspartners för att hitta dem.

Spendrups tar nu nästa steg i sitt hållbarhetsarbete och bjuder in medarbetare, kunder och affärspartners till att bidra med lösningar som kan förbättra branschen i en hållbar riktning.
Initiativet heter “1000 goda idéer – hållbara lösningar för kommande generationer”.

Spendrups är ett familjeföretag i fjärde generationen och har nu valt att aktivera sin så kallade generationsfonden i arbetet kring hållbarhet och framtid.

– Med vår långa historia som familjeföretag handlar hållbarhet på Spendrups om att arbeta för kommande generationer. Vi behöver driva ett hållbarhetsarbete i framkant för att säkerställa långsiktig konkurrenskraft, säger Anna Lidström som är hållbarhetschef hos Spendrups.

– Vi kan göra mycket på egen hand, men genom att arbeta tillsammans med andra i vår värdekedja kan vi göra ännu mer skillnad, konstaterar hon.

Med “1000 goda idéer” är ambitionen att bjuda in kunder, leverantörer och affärspartners för att gemensamt driva innovation på hållbarhetsområdet.

– Vi hoppas på att hitta innovativa och långsiktiga lösningar som gör skillnad på riktigt. Det kan vara alltifrån enkla smarta lösningar i vardagen till stora projekt på strategisk nivå, som ger miljönytta, säger Anna Lidström.

En jury kommer att välja ut idéer och projekt som har förutsättningar för att realiseras och skapa nytta.
I juryn ingår medarbetare på Spendrups men även experter från Örebro universitet liksom Scandic hotels som är en av Spendrups större kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil