Medaljregn över Norrmejeriers mjölkbönder

Foto Pressbild
Norrmejerierbönderna får återigen uppmärksamhet för sin höga kvalitet på mjölken de producerar. Av de 23 mjölkbönderna i Sverige som tilldelas LRF Mjölks Guldmedalj i år kommer hela 10 från Norrmejerier. Denna prestigefyllda utmärkelse delas ut till bönder som har levererat mjölk av högsta kvalitet under minst 23 år.

Kronprinsessan Victoria kommer att överlämna medaljerna under en ceremoni i Stockholm den 15 april. För Norrmejerierbönderna är detta inte bara ett erkännande för deras arbete utan också en viktig symbol för den höga kvaliteten på den norrländska mjölken, vilken är en viktig del av Sveriges livsmedelsförsörjning.

En av de belönade bönderna är Lars och Monika Eriksson från Hundsjö utanför Boden. För dem representerar guldmedaljen inte bara en utmärkelse för deras prestationer utan också en bekräftelse på vikten av att satsa på hög kvalitet och djurens välmående. För dem är mjölkproduktionen både utmanande och känslosam, men det är också ett arbete som ger stor tillfredsställelse.

LRF Mjölks Guldmedalj är en ärofylld utmärkelse som premierar långvarigt engagemang och hög kvalitet inom mjölkproduktionen. Sedan starten 1958 har medaljen överlämnats av representanter från Sveriges Kungahus, och den har blivit ett erkänt bevis på utmärkande arbete inom branschen.

För mer information om LRF Mjölks Guldmedalj och dess mottagare kan man besöka www.lrf.se/guldmedaljen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil