Här testas Postnords paketboxar

Så ser de ut, Postnords paketboxar som just nu testas på olika platser i Stockholm. | Foto: Pressbild
Nu genomför Postnord piloten där 100 paketboxar testas på olika platser i Stockholm, bland annat i Huddinge, på Lidingö och i Stockholms stad.

Att få sitt paket levererat via en paketbox är ett önskemål som växer bland mottagarna i Sverige och fördelarna är många.
Med paketboxar ökas tillgängligheten genom att det blir enklare för mottagaren att själv hämta sitt paket dygnet runt i anslutning till där man bor eller rör sig.

– Nu är testplaceringarna klara och vi ser stort intresse från många partners. I början kommer vi att koncentrera placeringarna till områden kring Stockholm, för att utvärdera piloten i ett begränsat område, säger Helena Sjöberg som är affärsutvecklare hos Postnord.
– Blir piloten lyckad ser vi det som ett bra leveransalternativ för fler delar av Sverige, såväl i tätort som glesbygd, konstaterar hon.

Bland pilotens samarbetspartners finns Einar Mattsson, HSB, Akademiska hus, Huddinge kommun, Vasakronan, Stockholms stads parkering, Circle K, Lidl, Coop, Ica, Axfood med flera.
– Många av våra medlemmar har länge efterfrågat den här typen av lösning som ju har en tydlig nytta, så vi är nöjda över att ha krokat arm med Postnord för att öka servicen och tillgängligheten för våra medlemmar, säger Erica Nordström hos HSB Stockholm.

– Som ett steg mot att göra vardagsstressen mindre utökar vi nu möjligheten att kunna handla och hämta paket samtidigt. Genom samarbetet hjälper vi våra kunder att spara, inte bara pengar utan också värdefull tid. Vi på Lidl älskar att testa nya samarbeten och lösningar och vi vet att många av våra kunder kommer uppskatta denna utökade service, säger Thomas Brattlöw, fastighetsdirektör hos Lidl.

Paketboxarna kommer exempelvis att finnas centralt i Huddinge kommun, på campusområdet vid KTH, på Östermalm, Södermalm, Lidingö men också i andra kranskommuner runt Stockholm.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil