Lyssna på Åboms Podd

Mikael Åbom och Håkan Sjöstrand

Vi på Butikstrender är stolta och glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Mikael Åbom och Åboms Podd. Mikael, som idag är CEO på Fonus, har en lång erfarenhet från DVH & FMCG.

Åboms Podd handlar om Ledarskap, Kommunikation & Drivkrafter och kommer att ha många intressanta gäster under hösten. Tanken är att det ska komma 2-3 nya poddavsnitt i månaden.

Första gäst är Svenska Fotbollförbundets Generalsekreterare Håkan Sjöstrand. Läs mer i Butikstrender Nr 7 och på www.butikstrender.se.

Det finns redan 13 tidigare avsnitt av Åboms Podd, med t.ex. Robert Wells, Jonas Bergqvist, Frida Boisen, Stefan Sjöstrand & Joachim Frykberg.

Ni hittar Åboms Podd här samt där poddar finns.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil