Hon är årets förebild 2020

Monica Lindstedt | Foto : Pressbild
Monica Lindstedt, som grundade först Metro och sedan Hemfrid, har fått priset som ”Årets förebildsgrundare”. Priset delas ut av Founders alliance.

Vid den livesända Entreprenörsgalan fick Monica Lindstedt av Founders alliance ta emot utmärkelsen Årets förebildsgrundare 2020.
Hon premieras både för sitt eget framgångsrika företagsbyggande och för sitt stora engagemang för företagande i Sverige.

– Det känns fantastiskt roligt, det är verkligen en ära och ett stort erkännande att få detta pris. Jag vill också säga tack till Founders alliance för det viktiga jobb de gör för svenska entreprenörer och för ett väldigt trevligt, nytänkande och välordnat evenemang trots corona, sade Monica Lindstedt i sammanhanget.

Monica Lindstedt har en gedigen bakgrund. När hon 1995 startade gratistidningen Metro tillsammans med två andra medgrundare, hade hon både studerat, forskat, författat en bok om ledarskap och haft chefsposter.
Lindstedt sålde sedan sin del av Metro till honom och startade Hemfrid 1996 för hushållsnära tjänster.

Idag har Hemfrid över 2 200 medarbetare och på daglig basis 16 000 kunder.
Monica Lindstedt har idag lämnat vd-posten men är kvar som majoritetsägare och styrelseordförande och arbetar även med att bygga upp innovativa startup-bolag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil