Kommunikationsbyrå förstärker inom mat

Kommunikationsbyrå förstärker inom mat
Barbara Peters har fått jobb hos Ehrenberg Sørensen kommunikation och börjar i augusti. Foto: Pressbild
Ehrenberg Sørensen kommunikation utökar sitt PR-team inom mat och vin i Sverige genom att anställa Barbara Peters som seniorrådgivare från augusti.

Ehrenberg Sørensen kommunikation utökar sitt PR-team inom mat och vin i Sverige genom att anställa Barbara Peters som seniorrådgivare från augusti.

Genom att hälsa Barbara Peters välkommen som seniorrådgivare från och med augusti stärker Ehrenberg Sørensen kommunikation sin ställning inom marknadsföring och PR för mat och vin på den svenska marknaden, skriver företaget i en pressrelease.

Barbara Peters har tidigare jobbat hos bland andra Procter & Gamle och hos PR-byrån Sopexa, i det senare fallet med fokus på mat och dryck.
Under fem år nu har Peters frilansat inom mat-, dryck- och livsstilssektorn.

Barbara har en examen i marknadsföring på sociala medier från University of Applied Sciences i Köln, liksom en masterexamen i gränsöverskridande kommunikation från universiteten i Metz, Luxemburg och Saarbrücken, skriver företaget.

– Förutom att ha djupa kunskaper inom mat- och vinsektorn, talar Barbara svenska, tyska, franska och engelska och kommer utan tvekan bli en värdefull tillgång när det gäller att locka och hjälpa internationella kunder in på den skandinaviska marknaden och skandinaviska kunder in på den tyska marknaden, säger Allan Sonne Sørensen som är partner och vd hos Ehrenberg Sørensen kommunikation.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil