Ica erbjuder samling med nyckelhålsmärkt

Ica erbjuder samling med nyckelhålsmärkt
Icas dietist Paul Frösell presenterar den nya satsningen på nyckelhålsmärkt. Foto: Pressbild Ica

Nu erbjuder Ica vad man säger ”troligtvis” är Sveriges största nyckelhålsmärkta receptsamling med mer än 400 recept, nu på ica.se och i Ica-appen.

Nu erbjuder alltså Ica Sveriges troligtvis största nyckelhålsmärkta receptsamling med mer än 400 recept, vilket man ser som en del i arbetet att underlätta för människor att göra hälsosammare val.
Både på ica.se och i Ica-appen är det nu möjligt att lägga till nyckelhålsmärkt som filter vid sökningar på exempelvis recept lämpade för barn, middagsrecept, efterrätter eller vegetariska recept.

− Inom Ica jobbar vi hela tiden med att göra det enklare för våra kunder att göra hälsosammare val. Att vi nu nylanserar en bank med drygt 400 nyckelhålsmärkta recept är ett konkret resultat av detta arbete och ligger helt i linje med vår övergripande hälsoambition, säger Paula Frösell, dietist på Ica Sverige.

− Nyckelhålsmärkningen är troligtvis den mest kända livsmedelsmärkningen vi har i Sverige och vi är väldigt glada över att nu kunna göra så många nyckelhålsmärkta recept tillgängliga. Jag hoppas och tror att detta kommer leda till många goda och hälsosamma matupplevelser, säger Paula Frösell.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.