Nilson Group skapar samarbete med Sitoo

Nilson Group skapar samarbete med Sitoo
Foto: Nilson Group
Nilson Group, med cirka 200 butiker inom skohandel, tar ett nytt kliv inför framtidens detaljhandel genom att skapa ett nytt avtal med Sitoo.

Nilson Group, med cirka 200 butiker inom skohandel, tar ett nytt kliv inför framtidens detaljhandel genom att skapa ett nytt avtal med Sitoo.

Nilson Group är en skandinavisk skokoncern med varumärken som Din sko, Nilson Shoes, Skopunkten och Ecco.
Nu rullar man i samarbete med Sitoo ut en ny Unified Commerce-plattform och Pos i alla sina butiker.

Nilson Group säger at man sökt ”ett best-of-breed-system för unified commerce med en mobil POS”.
Det sökandet, säger koncernen, ledde till ett avtal med Sitoo.

– Systemet vi använde innan Sitoo var byggt på gammal teknik och fungerade inte såsom vi önskade. Att bara lägga till en funktion som kontaktlösa betalningar skulle ha tagit lång tid och kostat oss mycket pengar, säger Anders Ammilon, affärsprocess- och IT-utvecklingschef på Nilson Group i en pressrelease.
– Vi trodde först att vi kunde komma runt detta genom att bygga vår egen app för att hantera unified commerce, men vi insåg att vår tid och våra resurser bättre spenderas på att hitta en best-of-breed-lösning som Sitoo, tillägger han.

– Att försöka hantera unified commerce-funktioner som lager och lagerhantering i vår egen app var svårt, liksom att se till att alla lagliga krav relaterade till systemet var uppfyllda. Med Sitoo är det enkelt. Och nu har vi också mycket mindre underhåll att oroa oss för och kan därmed fokusera på viktiga saker såsom teamutveckling istället. Vi har dessutom kunnat skrota gamla system och göra vår IT-miljö mycket starkare och mer flexibel, summerar Anders Ammilon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil