Nilson Group skapar samarbete med Sitoo

Nilson Group skapar samarbete med Sitoo
Foto: Nilson Group
Nilson Group, med cirka 200 butiker inom skohandel, tar ett nytt kliv inför framtidens detaljhandel genom att skapa ett nytt avtal med Sitoo.

Nilson Group, med cirka 200 butiker inom skohandel, tar ett nytt kliv inför framtidens detaljhandel genom att skapa ett nytt avtal med Sitoo.

Nilson Group är en skandinavisk skokoncern med varumärken som Din sko, Nilson Shoes, Skopunkten och Ecco.
Nu rullar man i samarbete med Sitoo ut en ny Unified Commerce-plattform och Pos i alla sina butiker.

Nilson Group säger at man sökt ”ett best-of-breed-system för unified commerce med en mobil POS”.
Det sökandet, säger koncernen, ledde till ett avtal med Sitoo.

– Systemet vi använde innan Sitoo var byggt på gammal teknik och fungerade inte såsom vi önskade. Att bara lägga till en funktion som kontaktlösa betalningar skulle ha tagit lång tid och kostat oss mycket pengar, säger Anders Ammilon, affärsprocess- och IT-utvecklingschef på Nilson Group i en pressrelease.
– Vi trodde först att vi kunde komma runt detta genom att bygga vår egen app för att hantera unified commerce, men vi insåg att vår tid och våra resurser bättre spenderas på att hitta en best-of-breed-lösning som Sitoo, tillägger han.

– Att försöka hantera unified commerce-funktioner som lager och lagerhantering i vår egen app var svårt, liksom att se till att alla lagliga krav relaterade till systemet var uppfyllda. Med Sitoo är det enkelt. Och nu har vi också mycket mindre underhåll att oroa oss för och kan därmed fokusera på viktiga saker såsom teamutveckling istället. Vi har dessutom kunnat skrota gamla system och göra vår IT-miljö mycket starkare och mer flexibel, summerar Anders Ammilon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil