Coop lanserar olivolja under premiumkoncept

Coop lanserar olivolja under premiumkoncept
Coop lanserar olivoljor under konceptet Coop gourmet. Så här ser produkterna ut. Foto: Pressbild Coop
Coop lanserar två nya olivoljor under sitt premiumkoncept Coop gourmet. I början av oktober ska de två nya oljorna finnas i butikshyllorna och online.

Coop lanserar två nya olivoljor under sitt premiumkoncept Coop gourmet. I början av oktober ska de två nya oljorna finnas i butikshyllorna och online.

Coop lanserar två nya olivoljor under premiumkonceptet Coop gourmet. Det är en italiensk extra jungfruolja och en grekisk ofiltrerad extra jungfruolja.
Den italienska olivoljan finns i butik och online redan nu och den grekiska olivoljan kommer i butik och online i början av oktober.

Coops grekiska extra jungfruolja är gjord på handplockade Koroneiki- och Manakioliver. Den är ofiltrerad för att bevara så mycket som möjligt av olivernas naturliga smak och arom. Den innehåller mikroskopiska partiklar av olivkött som tillför karaktäristisk smak och arom, allt detta enligt Coops pressrelease.

Samma sak gäller sammanfattningen att Coops italienska extra jungfruolja är av hög kvalitet med medelfruktig karaktär. Gjord på spårbara oliver och med ett kärleksfullt hantverk. Utsökt till sallader och i matlagning.

Båda olivoljorna kommer i 500 ml glasflaskor och har ett cirkapris på 80 kr. Den italienska finns att köpa i butik och online redan nu och den grekiska väntas komma ut i början av oktober.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil