Här är de tre i final i Utstickarpriset

Här är de tre i final i Utstickarpriset
Foto: Polarbröd
Årets tema i Utstickarpriset, som Polarbröd nu delar ut för tionde året i rad, är samverkan och medskapande vilket präglar de tre finalisterna.

Årets tema i Utstickarpriset, som Polarbröd nu delar ut för tionde året i rad, är samverkan och medskapande vilket präglar de tre finalisterna.

Med Utstickarpriset, som i år delas ut för tionde gången, vill Polarbröd hylla modiga människor som går sin egen väg och gör skillnad i omställningen till en hållbar framtid. Årets finalister är Ullförmedlingen, The Bread Lab och Stockholm Resilience Center.
I år delas Utstickarpriset ut för tionde året i rad och prisutdelningen kommer att ske den 4 november. Temat i år är samverkan och medskapande.

– Under de år vi har delat ut Utstickarpriset har det blivit tydligt att vi blir mest framgångsrika när vi jobbar tillsammans. Temat för årets Utstickarpris är därför samverkan och medskapande vilket är helt centralt om vi ska klara en omställning till en hållbar framtid, säger Karin Bodin, koncern-vd för Polarbröd.

De tre finalisterna i år är Ullförmedlingen som sammanför säljare och köpare i syfte att ta vara på den svenska ullen, The Bread Lab som, i nära samarbete med bagare, jordbrukare och forskare, skapar och odlar sädesslag som är bättre för människa och miljö och slutligen Stockholm Resilience Center som bedriver forskning där människa och natur studeras som en integrerad helhet med fokus på systemens förmåga att klara störningar och förändringar för att kunna fortsätta utvecklas.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil