Nummer 127 för Dollarstore i Kalmar

Foto MostPhoto
Dollarstore fortsätter att växa i Sverige. Varuhus nummer 127 blir i Kalmar och där ska den snabbväxande kedjan öppna under oktober månad.

Dollarstore fortsätter växa och ska nu öppna i Kalmar där man, enligt distriktschefen Henrik Larsson, bara väntat på rätt läge.

– Allt kan alltid hända, men planen är 21 oktober. Butikspersonalen ihop med ett byggteam går in i lokalen i början av oktober och börjar bygga upp butiken, vilket innebär att den byggs på 15 dagar ungefär, säger Henrik Larsson till Kalmarposten. 

Varuhuset ska ligga intill Modehuset på Hansacity-området.
– Vår lokal blir som en förlängning av Modehuset, fast med egen entré. Det blir en butik på cirka 2 300 kvadratmeter, vilket är lite under medel jämfört med de flesta varuhusen vi har, säger Henrik Larsson som berättar att 10-12 personer kommer att arbeta i den nya butiken.

I området runt Kalmar finns Dollarstore redan i exempelvis Nybro, Borgholm och Oskarshamn.

– Kalmar är en stor attraktiv stad, och där har vi bara väntat på rätt läge. Det har vi fått nu på Hansa city, som är ett attraktivt område i Kalmar. Det har varit önskvärt att öppna i Kalmar i flera år, men vissa städer tar lite längre tid att komma i fas med och det gäller att hitta rätt läge, konstaterar Henrik Larsson. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

ICA satsar på svenska tomater

ICA Sverige tar ett stort kliv framåt i sin satsning på svenskodlade grönsaker genom ett samarbete med Svenska Odlarlaget för att öka tillgången av svenska tomater året om.

Effektiv rengöringsduk för grovköket

Tork presenterar sin senaste innovation för restaurangbranschen: Tork 2 i 1 Skrubb- och Rengöringsduk. Denna mångsidiga produkt erbjuder restaurangpersonal en effektiv lösning för att hantera envisa fläckar utan att kompromissa med ytor.

En smakfull hyllning till K-Pop

Årets första Coca-Cola Creations är här och tar dig med på en resa in i K-Popens magiska värld. Med den nya smaken Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar får K-Pop-fans en smakupplevelse som hyllar deras hängivenhet till musikgenren.

Satsar på en ny snacksfabrik i Spanien

Paulig satsar på att stärka sin position inom Tex Mex- och snacksindustrin i Europa genom att investera 42 miljoner euro i en ny snacksfabrik i Spanien.

Lanserar hemmafix för svenska hem

Medan ekonomin kämpar visar en ny undersökning att endast var fjärde svensk ofta reparerar sina saker istället för att köpa nytt. För att hjälpa svenska konsumenter att laga och förlänga livet på sina ägodelar, har Amazon.se lanserat Hemmafix.

Öppnar igen efter omfattande modernisering

Efter en intensiv renoveringsprocess är det äntligen dags för Hemköp Birger Jarlsgatan att slå upp portarna till en ny och uppfräschad butik med flera spännande förändringar.

Kamp för ett starkare immunförsvar

En färsk undersökning, genomförd av Apotek Hjärtat, avslöjar att mer än fyra av fem svenskar aktivt arbetar för att stärka sitt immunförsvar.

E-handeln fokuserar på lönsamhet

E-barometerns årsrapport 2023 avslöjar en minskning av e-handelns omsättning till 133 miljarder kronor, en nedgång med två procent jämfört med föregående år.

Konkurrensgranskning av apoteksköp

Apotekstjänst avsåg att förvärva fullständig kontroll över konkurrenten Svensk dos, men Konkurrensverket lägger planerna på is för att utvärdera eventuella konsekvenser för konkurrensen.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil