Nummer 127 för Dollarstore i Kalmar

Foto MostPhoto
Dollarstore fortsätter att växa i Sverige. Varuhus nummer 127 blir i Kalmar och där ska den snabbväxande kedjan öppna under oktober månad.

Dollarstore fortsätter växa och ska nu öppna i Kalmar där man, enligt distriktschefen Henrik Larsson, bara väntat på rätt läge.

– Allt kan alltid hända, men planen är 21 oktober. Butikspersonalen ihop med ett byggteam går in i lokalen i början av oktober och börjar bygga upp butiken, vilket innebär att den byggs på 15 dagar ungefär, säger Henrik Larsson till Kalmarposten. 

Varuhuset ska ligga intill Modehuset på Hansacity-området.
– Vår lokal blir som en förlängning av Modehuset, fast med egen entré. Det blir en butik på cirka 2 300 kvadratmeter, vilket är lite under medel jämfört med de flesta varuhusen vi har, säger Henrik Larsson som berättar att 10-12 personer kommer att arbeta i den nya butiken.

I området runt Kalmar finns Dollarstore redan i exempelvis Nybro, Borgholm och Oskarshamn.

– Kalmar är en stor attraktiv stad, och där har vi bara väntat på rätt läge. Det har vi fått nu på Hansa city, som är ett attraktivt område i Kalmar. Det har varit önskvärt att öppna i Kalmar i flera år, men vissa städer tar lite längre tid att komma i fas med och det gäller att hitta rätt läge, konstaterar Henrik Larsson. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil