Åhléns bygger om fler

Efter Fridhemsplan i Stockholm, Täby centrum och Falun fortsätter nu Åhléns sin ombyggnadsturné genom landet. Den här gången handlar det om Sundsvall där Kicks just flyttat in hos Åhléns.

Varuhuskedjan Åhléns fortsätter att bygga om sina enheter i landet och gör det med ambitioner att gå från varuhus till marknadsplatser med andra företag som hyresgäster.
I Stockholm har man byggt om vid Fridhemsplan men även i Täby centrum och utanför huvudstaden har bland annat Åhléns i Falun fått nya format.

Nu handlar det om Åhléns i centrala Sundsvall där man flyttar om avdelningarna i varuhuset men även låter Kicks – en del av samma koncern som Åhléns – flytta in bredvid den egna skönhetsavdelningen.
Kicks har tidigare haft butik i en av Sundsvalls gallerior, nära Åhléns, men flyttar nu alltså in där.

Ombyggnationen av Åhléns i centrala Sundsvall ska vara klar i slutet av februari men varuhuset är öppet under hela omställningsperioden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil