7-Eleven öppnar sin första butik i Uppsala

7-Eleven öppnar sin första butik i Uppsala
I hörnet av Seven och Eleven? I vilket fall hörnet för 7-Elevens första butik i Uppsala. Foto: Pressbild
De flesta finns i Stockholm, Göteborg och Malmö men nu har även Sveriges fjärde största stad, Uppsala, fått första 7-Eleven-butiken, invigd 6 oktober.

De flesta finns i Stockholm, Göteborg och Malmö men nu har även Sveriges fjärde största stad, Uppsala, fått första 7-Eleven-butiken, invigd 6 oktober.

Med mer än 80 7-Eleven-butiker runtom i Sverige kan man se att koncentrationen till våra tre största städer är stor.
Nu har dock nummer fyra i storleksordning fått sin första då 7-Eleven öppnat i Uppsala med invigning 6 oktober.

– Det känns otroligt kul att öppna denna första 7-Eleven i Uppsala – en universitetsstad med internationell prägel, något som passar utmärkt med 7-Eleven som är ett internationellt och välkänt varumärke. Vi hoppas butiken kommer få en given plats i uppsalabornas vardag och att vi på sikt kommer öppna fler butiker runtom i staden, säger Joakim Johansson, köpman på nya 7-Eleven i Uppsala, till Convenience store news.

– Det är utan tvekan en viktig milstolpe för oss att kliva in i Uppsala. Vi har stora förhoppningar och ambitioner om att bidra till en trygg knutpunkt för boende i Uppsala, säger Inge-Marie Kjell, Regionchef på Reitan Convenience i Sverige i samma artikel.

Butiken som ligger på Dragarbrunnsgatan 39 är 80 kvadratmeter och har öppet 06-23 måndag-torsdag, 06-24 fredag, 07-24 lördag och 07-23 söndag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil