”Ansvarsfull tillväxt” mottot för Kavli nu

”Ansvarsfull tillväxt” mottot för Kavli nu
En holistisk syn på hållbart företagande är vad som ska leda Kavli framåt nu. Foto: Kavlis hållbarhetsrapport
Kavli publicerar sin hållbarhetsrapport för 2020 och lanserar i samband med den begreppet ”ansvarsfull tillväxt” som ledord och målbild för företaget.

Kavli publicerar sin hållbarhetsrapport för 2020 och lanserar i samband med den begreppet ”ansvarsfull tillväxt” som ledord och målbild för företaget.

Kavli publicerar sin hållbarhetsrapport för verksamhetsåret 2020 och lanserar samtidigt begreppet ”Ansvarsfull tillväxt”. 

I företagets nya strategiska plattform, Strategi 2023, manifesteras Kavlis övergripande målbild genom just begreppet Ansvarsfull tillväxt, vilket innebär att affärsstrategierna och hållbarhet nu helt integreras och betraktas som ömsesidigt beroende, skriver företaget och kallar det ”en tydlig markering för ett hållbart företagande”.
Hållbart företagande handlar om att ta ansvar för vår påverkan på människor, miljö och samhällsekonomi genom hela värdekedjan, menar Kavli.

– Kavli ägs av Kavlifonden, en stiftelse vars enda syfte är att göra gott i världen genom att dela ut vårt överskott till välgörande ändamål. Att ta ansvar och bidra till en hållbar utveckling är med andra ord själva värdegrunden för vår verksamhet, säger Gerhard Bley, vd för Kavli.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil