Ny vd hos Dollarstore Värvar från konkurrent

Anders Kind | Foto Arkivbild, Pressbild Rusta
Dollarstore byter vd och man hittar sin nye hos konkurrenten Rusta. Det blir Anders Kind som tar över rodret hos Dollarstore.

Framgångsrika kedjan Dollarstore byter alltså vd och tar sin nye ledare från en framgångsrik konkurrent, nämligen Rusta.
Anders Kind tar över hos Dollarstore, vilket Resumé var först med att berätta.

– Jag är väldigt glad att meddela att Anders Kind har tackat ja till uppdraget som vd hos oss på Dollarstore. Hans långa erfarenhet inom retail, framför allt inom sourcing och inköp, lager och logistik gör att han kommer väl till pass hos oss på Dollarstore, säger Dollarstores styrelseordförande Peter Ahlberg i en kommentar till Market.

Anders Kind kommer från Rusta men har även arbetat inom Ica och Coop.
– Med Anders får vi en ledare med vana av att leda en organisation som är geografiskt spridd över hela landet och som vet att vår främsta tillgång är våra medarbetare för att vi ska kunna fortsätta stärka och behålla ett högt förtroende hos våra kunder, säger Peter Ahlberg. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil