Nu finns Havredals dryck även i butik

Nu finns Havredals dryck även i butik
Numera även i butik – Havredals havredryck Kafé & kondis. Foto: Pressbild
Havredals nya havredryck Kafé & kondis, som lanserades för kaféer och restaurang tidigare i år, finns nu även brett lanserad i dagligvaruhandeln.

Havredals nya havredryck Kafé & kondis, som lanserades för kaféer och restaurang tidigare i år, finns nu även brett lanserad i dagligvaruhandeln.

Tidigare i år lanserade Havredals sin nya havredryck Kafé & kondis, speciellt anpassad för kaffe, för kaféer och restauranger. Nu utökar Havredals med att erbjuda Kafé & kondis för försäljning i butik direkt till konsumenter, meddelar företaget.
– Den kaffeanpassade drycken har en ökad skumbarhet och mer neutral smak så att kaffet får en men framträdande roll. Liksom de övriga dryckerna fortsätter Havredals med samma retroflirtande förpackningsdesign, skriver man i en pressrelease.

– Vi fortsätter att öka tillgängligheten för våra produkter och ser fram emot att fler butikskedjor tar in Kafé & kondis. Det finns en efterfrågan på fler växtbaserade drycker som passar till kaffe, konstaterar Havredals vd Per-Johan Thörn.
– Kafé & kondis uppfyller smakprofilen som kaffedrickare gillar i och med att den är mer neutral än vår originaldryck och ger ett stort härligt skum som baristor tycker om, menar Thörn.

Kafé & Kondis finns att köpa hos Martin & Servera, Ica, Coop, Mathem, Apotea, Citygross, Axfood, Happy Green, Bageriprodukter, Out of Home och Flaivy, meddelar Havredals.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil