Nu finns Havredals dryck även i butik

Nu finns Havredals dryck även i butik
Numera även i butik – Havredals havredryck Kafé & kondis. Foto: Pressbild
Havredals nya havredryck Kafé & kondis, som lanserades för kaféer och restaurang tidigare i år, finns nu även brett lanserad i dagligvaruhandeln.

Havredals nya havredryck Kafé & kondis, som lanserades för kaféer och restaurang tidigare i år, finns nu även brett lanserad i dagligvaruhandeln.

Tidigare i år lanserade Havredals sin nya havredryck Kafé & kondis, speciellt anpassad för kaffe, för kaféer och restauranger. Nu utökar Havredals med att erbjuda Kafé & kondis för försäljning i butik direkt till konsumenter, meddelar företaget.
– Den kaffeanpassade drycken har en ökad skumbarhet och mer neutral smak så att kaffet får en men framträdande roll. Liksom de övriga dryckerna fortsätter Havredals med samma retroflirtande förpackningsdesign, skriver man i en pressrelease.

– Vi fortsätter att öka tillgängligheten för våra produkter och ser fram emot att fler butikskedjor tar in Kafé & kondis. Det finns en efterfrågan på fler växtbaserade drycker som passar till kaffe, konstaterar Havredals vd Per-Johan Thörn.
– Kafé & kondis uppfyller smakprofilen som kaffedrickare gillar i och med att den är mer neutral än vår originaldryck och ger ett stort härligt skum som baristor tycker om, menar Thörn.

Kafé & Kondis finns att köpa hos Martin & Servera, Ica, Coop, Mathem, Apotea, Citygross, Axfood, Happy Green, Bageriprodukter, Out of Home och Flaivy, meddelar Havredals.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil