Nu kan Costco vara på väg till Sverige

Nu kan Costco vara på väg till Sverige
Foto: SundryPhoto/ Mostphotos
Efter flera år av spekulationer finns det nu några konkreta tecken på att den amerikanska lågpriskedjan Costco kanske kan vara på väg till Sverige.

Efter flera år av spekulationer finns det nu några konkreta tecken på att den amerikanska lågpriskedjan Costco kanske kan vara på väg till Sverige.

För ett par år sedan cirkulerade uppgifter om att amerikanska lågpriskedjan Costco skulle vara på väg att etablera sig i Sverige.
Man pekade till och med ut en konkret plats i Täby där företaget skulle slå upp sin första enhet, men än så länge har det inte blivit något av det.

Nu skriver Apoteksmarknaden att Costco varit i kontakt med Läkemedelsverket.
Enligt nyhetstjänsten ska mejlväxlingen ha gällt reglerna för att starta apotek i Sverige.

Costco, som bygger på medlemskap i butikskedjan, har idag fler än 500 butiker i USA och dessutom etableringar i flera europeiska länder.
Allmänt tror man att trenden med såväl digitalisering som att lågprissegment växer gör att Costco kommer att etablera sig i fler länder även i Europa och att konversationen med Läkemedelsverket kan vara en del i funderingarna kring en etablering i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil