Ny kommersiell chef hos Aviko

Suzanne Grönfeldt ny kommersiell chef. | Foto: Pressbild
Suzanne Grönfeldt har fått jobb som ny kommersiell chef för Aviko Norden i Helsingborg och börjar det nya jobbet under innevarande månad.

Suzanne har lång erfarenhet av livsmedelsbranschenen och engagerad i vad Aviko i en pressrelease kallar ”att skapa behovsbaserade affärer i nära samarbete med kunden”.
Grönfeldt har tills nu jobbat som försäljningsdirektör hos Findus med ansvar för food service i Danmark och Sverige.

– Jag  ser Aviko som en stark aktör i branschen när det gäller potatis, lök och rotfrukter – både inom färskt, kylt och fryst. Dessutom tycker jag att det är en styrka med såväl lokalt fokus som lokal produktion, och inte minst de internationella synergier som finns i Aviko globalt, säger Grönfeldt. – En stor utmaning just nu är förstås hur Covid-19 har drabbat foodservice-marknaden, men det finns också möjligheter i de nya behov och trender som uppstår, fortsätter hon.
– Det är till exempel uppenbart att vi behöver jobba ännu mer med klimatfrågan, vad vi äter och hur vi använder våra råvaror. Detta kommer vara ett naturligt fokus, även i dialogen med kunderna – hur vi tillsammans kan minska miljö- och klimatpåverkan också när det gäller måltiden och variationen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil