Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Nya styrelseledamöter

Sofia Hyléen Toresson och Mats Hallkvist. | Foto: Pressbild
Kiviks Musteri stärker sin styrelse genom att välja in Sofia Hyléen Toresson och Mats Hallkvist, båda med gedigen erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

Kiviks Musteri ser nya möjligheter på marknaden, arbetar ständigt med att skapa nya affärer och utveckla verksamheten, därför utökar man nu sin styrelse med två nya ledamöter, Sofia Hyléen Toresson och Mats Hallkvist, båda med stor erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

-Efter 30 år i familjeföretagets tjänst så känns det tryggt att ägarna fortsatt värnar om såväl kontinuitet som förnyelse, säger styrelseordförande Uno Levinsson.

Sofia Hyléen Toresson M.Sc.(Econ.) har sin bakgrund inom mat, dryck och svensk livsmedelsproduktion. Hon har haft ledande roller inom Nestlé, Zoégas Kaffe, Pärsons, Findus och senast som VD för HKScan Sverige. 

-Att som styrelseledamot få bidra till att stärka och utveckla Kiviks Musteri känns både rafflande och roligt. Kiviks Musteri är ett fantastiskt bolag fyllt av kompetenta, modiga och företagsamma medarbetare, präglat i själ och smak av det vackra, naturliga, goda och levande Österlen. Detta gör bolaget unikt och omtyckt och är en fantastisk grund till fortsatta framsteg, säger Sofia.

Mats Hallkvist har tidigare haft ledande befattningar inom flera olika branscher, bland annat inom Pågengruppen, Malaco/Leaf, IKEA och Allers Förlag. Mats har arbetat i familjeägda bolag under större delen av sitt professionella liv och arbetar nu uteslutande med olika styrelseuppdrag och som mentor.  

– Kiviks Musteri är ett traditionsrikt familjeföretag med kunniga medarbetare, ett urstarkt varumärke, imponerande sortiment och gränslösa möjligheter att utvecklas vidare. Det är en stor förmån att få bli ledamot och jag ser med glädje och nyfikenhet fram emot att kunna bidra i styrelsearbetet på Kiviks Musteri AB, säger Mats.

Styrelsen och ägarna vill även framföra ett stort tack till Torbjörn Wistrand som efter 15 år av förtjänstfullt arbete i styrelsen valde att lämna vid årsstämman.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.