Nya styrelseledamöter

Sofia Hyléen Toresson och Mats Hallkvist. | Foto: Pressbild
Kiviks Musteri stärker sin styrelse genom att välja in Sofia Hyléen Toresson och Mats Hallkvist, båda med gedigen erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

Kiviks Musteri ser nya möjligheter på marknaden, arbetar ständigt med att skapa nya affärer och utveckla verksamheten, därför utökar man nu sin styrelse med två nya ledamöter, Sofia Hyléen Toresson och Mats Hallkvist, båda med stor erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

-Efter 30 år i familjeföretagets tjänst så känns det tryggt att ägarna fortsatt värnar om såväl kontinuitet som förnyelse, säger styrelseordförande Uno Levinsson.

Sofia Hyléen Toresson M.Sc.(Econ.) har sin bakgrund inom mat, dryck och svensk livsmedelsproduktion. Hon har haft ledande roller inom Nestlé, Zoégas Kaffe, Pärsons, Findus och senast som VD för HKScan Sverige. 

-Att som styrelseledamot få bidra till att stärka och utveckla Kiviks Musteri känns både rafflande och roligt. Kiviks Musteri är ett fantastiskt bolag fyllt av kompetenta, modiga och företagsamma medarbetare, präglat i själ och smak av det vackra, naturliga, goda och levande Österlen. Detta gör bolaget unikt och omtyckt och är en fantastisk grund till fortsatta framsteg, säger Sofia.

Mats Hallkvist har tidigare haft ledande befattningar inom flera olika branscher, bland annat inom Pågengruppen, Malaco/Leaf, IKEA och Allers Förlag. Mats har arbetat i familjeägda bolag under större delen av sitt professionella liv och arbetar nu uteslutande med olika styrelseuppdrag och som mentor.  

– Kiviks Musteri är ett traditionsrikt familjeföretag med kunniga medarbetare, ett urstarkt varumärke, imponerande sortiment och gränslösa möjligheter att utvecklas vidare. Det är en stor förmån att få bli ledamot och jag ser med glädje och nyfikenhet fram emot att kunna bidra i styrelsearbetet på Kiviks Musteri AB, säger Mats.

Styrelsen och ägarna vill även framföra ett stort tack till Torbjörn Wistrand som efter 15 år av förtjänstfullt arbete i styrelsen valde att lämna vid årsstämman.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil