Lidl lanserar en ny kvalitetsmärkning

Lidl lanserar en ny kvalitetsmärkning
Så här kommer det att se ut när svenska konsumenter får ännu en märkning att lägga i minnesbanken. Foto: Pressbild Lidl
Bland mängden av märkningar i handeln kommer nu ytterligare en när Lidl Sverige lanserar en märkning man kallar ”Kvalitetstestad av Eurofins”.

Bland mängden av märkningar i handeln kommer nu ytterligare en när Lidl Sverige lanserar en märkning man kallar ”Kvalitetstestad av Eurofins”.

Det är tillsammans med företaget Eurofins som Lidl Sverige nu väljer att komplettera paletten av olika typer av märkningar med ytterligare en och en egen – ”Kvalitetstestad av Eurofins”.
Först kommer man att placera denna stämpel på färsk frukt och grönt.

– Vi har högt ställda krav på vår färska frukt och grönt, högre än vad svensk- och EU-lagstiftning kräver. Vi genomför testerna för att säkerställa att våra varor uppfyller de krav vi ställer på bland annat användning av bekämpningsmedel, menar Mia Brodén Borgvall som är kvalitetschef hos Lidl Sverige.
– Genom samarbetet med Eurofins och den nya märkningen vill vi få fler konsumenter att bli medvetna om vårt kvalitetsarbete och att hög kvalitet inte behöver kosta skjortan.

Eurofins genomför kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden, bland annat livsmedel.  Delar av Lidls sortiment testas regelbundet av Eurofins.
– För oss som laboratorieföretag känns det uppfriskande och nytänkande att på ett så tydligt vis lyfta fram kvalitetsarbetet i kommunikation med kunderna, säger Eurofins svenska vd Henrik Jonsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil