Nya citystängningar drabbar Helsingborg

Foto MostPhotos
Ytterligare en butik i centrala Helsingborg slår igen när Elon stänger sin butik på Drottninggatan efter 29 år.

De senaste åren har rubrikerna varit frekventa om cityhandelns död eller åtminstone om hur den utarmas.Inte minst har centrala Helsingborg varit drabbat och nu ser vi ännu en stängning.

Elon slår igen sin butik på Drottninggatan, rapporterar hd.se. Butiken har varit i drift i 29 år men stänger nu med 30 juni som sista öppetdag. Orsaken är inte bara att butiken går dåligt, hävdar man, utan även bristen på parkeringsplatser i centrala Helsingborg.

– Det är egentligen för att den inte säljer tillräckligt bra för att kunna ha kvar den. Det är så enkelt, cityhandeln har dött ut väldigt mycket. Det är också svårt att parkera och många av våra produkter kräver parkering, säger butikschefen Martina Lysholm till tidningen.

Elon satsar nu på en ny butik i grannkommunen Höganäs, där man ska göra en satsning på köksutrustning vilket man inte haft plats för i butiken i Helsingborg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil