Östenssons nya butik är invigd

Foto Pressbild
Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

21 september, denna veckas torsdag, invigdes en ny Hemköp Östenssons-butik upp i området Folkungavallen i södra Linköping.
Butiken kommer få en försäljningsyta på cirka 1200 kvadratmeter och personalstyrkan blir 25 medarbetare.

Den nya stadsdelen Folkungavallen växer fram som en förlängning av Linköpings innerstad.
En av stadsdelens nya matbutiker blir Hemköp Östenssons Folkungavallen.

− Det känns fantastiskt och pirrigt som en butiksöppning alltid är. Lokalen känns bra och vi har fått till en väldigt bra känsla i butiken och ett härligt gäng medarbetare. Butiken andas färskvaror. Kunderna möter först vår fina frukt och grönt-avdelning innan butiksvarvet tar en vidare till delikatessavdelningen och våra färskvaror, säger Anders Lindblom, vd för Östenssons.

Butiken kommer ha öppet 08.00-21.00 varje dag och på sikt kommer många människor få Hemköp Östenssons Folkungavallen som närmsta butik.
Omvärldsläget har försenat byggnationen, men framöver kommer det bli över 600 nya lägenheter runt omkring. Dessutom ligger en helt nybyggd simhall precis intill.

− Läget känns väldigt bra. Det är ett cityläge, men ändå inte mitt i stan. Det kommer bli ett bostadsnära område och ett trafiklägesområde. Butiken ligger på markplan i ett parkeringshus, vilket också gör att många kommer ha en naturlig väg förbi oss, säger Anders. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil