Dags att föreslå till Icas entreprenörspris

Dags att föreslå till Icas entreprenörspris
Inga lokala hjältar men centrala – i vart fall när det gäller att utgöra jury hos Ica. Foto: Pressbild Ica
För femte året i rad ska Icas entreprenörspris delas ut, i två kategorier, och nu meddelar Ica att det är möjligt att börja nominera kandidater.

För femte året i rad ska Icas entreprenörspris delas ut, i två kategorier, och nu meddelar Ica att det är möjligt att börja nominera kandidater.

För femte året i rad delas Icas entreprenörspris ut till personer som genom sitt företagande gjort Sverige bättre.
Priset delas ut i två kategorier – Årets lokala hjälte och Årets lokala hjälte junior, vilka genom sina insatser och sitt entreprenörskap gjort skillnad för sitt lokala samhälle.

Priset går till entreprenörer utanför Icas organisation och koras efter nomineringar av en jury.
Där sitter bland andra Sara Wimmercranz, medgrundare till Backing Minds och känd från SVT:s Draknästet, LRF:s vd Anna-Karin Hatt och Ica-gruppens vd Per Strömberg.

Priset består av två stipendier på 100 000 kronor vardera och delas ut till två vinnare.

– Nu genomför vi Icas entreprenörspris för femte året i rad och får möjlighet att belysa vad ett starkt lokalt engagemang kan betyda i praktiken. Priset är ett sätt för oss att uppmärksamma entreprenörer runt om i landet som verkar i samma anda som Ica-handlarna – som bryr sig om och stimulerar utvecklingen på sina orter. Det känns särskilt roligt att utveckla förra årets nya kategori – årets lokala hjälte junior, säger Ica-gruppens vd Per Strömberg.

Fakta/Priskategorierna
Årets lokala hjälte delas ut till en entreprenör som lägger tid, pengar, själ och hjärta i att bidra till en positiv utveckling där de bor och verkar. Det kan handla om någon som ser till att orten hålls levande och skapar arbetstillfällen, eller på annat sätt gör platsen där de verkar attraktiv.
Årets lokala hjälte junior delas ut för andra året och går till en person under 24 år som bidrar till förbättring i sitt närområde. Den unga entreprenören är en lokal förebild som med stort engagemang kämpar för sin affärsidé. (Källa Ica)

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil