Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Den här korven har ingen ände…

Foto: Gourmetkorv.se

Gourmetkorv i Göteborg fortsätter att växa snabbt. Dussinet år efter starten siktar man på att gå vidare och etablera sig över hela landet. Via franchise ska man bygga minst 70 enheter.

För tolv år sedan startade Malin Talcoth matstället Gourmetkorv i Göteborg, i en lokal på Södra Larmgatan.
Företaget blev snabbt uppmärksammat för sina produkter och redan fem år senare vann man det prestigefyllda priset Arla Guldko i sin kategori.

Nu tänker Gourmetkorv satsa nationellt och skapa en franchisekedja.
Ambitionen är att öppna 70 enheter i Sverige under 2020-talet. Första steget i den utbyggnaden sker inte så långt från Göteborg då den etableringen sker i Trollhättan.

De produkter som Gourmetkorv erbjuder är ett stort urval av korvar som samtliga har ett mycket högt köttinnehåll.
De erbjuds sedan med en mängd tillbehör och sidoprodukter vilka också är skapade och tillverkade av företaget.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.