Polfärskt välkomnar två nya företagare

Foto Pressbild
Under april månad välkomnar Polfärskt två nya ägare till sin familj. I Malmö tar Martin Olsson, som har 25 års erfarenhet från Polfärskt Malmö. I Västerås ansluter den erfarna ICA-handlaren Mats Gunnarsson som ny ägare och VD.

Johan Lingefjärd, VD för Polfärskt Bröd AB, uttrycker sin glädje över att välkomna de nya företagarna till Polfärskt-familjen. I Malmö ser han fram emot att fortsätta samarbetet med Martin, som anses vara en nyckelfigur för bolagets framgång i regionen. Lingefjärd betonar vikten av kontinuitet och trygghet för bolaget och regionen med Martin som ny VD, med fullt stöd från tidigare ägare Mikael, som fortsätter i styrelsen.

I Västerås välkomnas Mats Gunnarsson med öppna armar, med hans långa erfarenhet från butiksdrift och starka entreprenörsanda förväntas han bidra till nya framgångar för Polfärskt Västerås. Lingefjärd uttrycker sitt förtroende för Mats och hoppas att han kommer att driva bolaget mot nya mål med ny energi.

Han riktar också ett stort tack till de tidigare ägarna, Anders, Dan och Mikael, för deras bidrag till Polfärskts framgång och tillväxt under årens lopp. Deras insatser har varit avgörande för bolagets resa och han önskar dem lycka till i deras framtida äventyr.

Martin Olsson, den nya VD:n och ägaren av Polfärskt Malmö, ser fram emot att leda företaget mot nya framgångar. Efter 30 år i branschen är han entusiastisk över möjligheten att skapa en hållbar och trivsam arbetsmiljö tillsammans med sitt team.

Mikael Malmberg, som avgår efter 12 år som ägare och VD för Polfärskt Malmö, ser tillbaka på sina år med stor tacksamhet och ser fram emot nya äventyr.

Mats Gunnarsson, den nya VD:n och ägaren av Polfärskt Västerås, ser fram emot att ta sig an nya utmaningar tillsammans med personalen och sin kollega Lovisa. Efter mer än 30 år i dagligvaruhandeln är han redo att leda Polfärskt Västerås mot nya framgångar.

Anders Eiman, som avgår efter 27 år inom Polfärskt, summerar sina år med stort tack till alla som har bidragit till bolagets framgång och önskar alla lycka till i framtiden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil